Tam Sürüm Bilgini Göster : ...yeni sevgiliyle gözgöze gelmekk....
'ıshıll'
06-24-2007, 04:54 PM
Siz onu deliler gibi seversiniss...oo isee çoktan bitirmiştir herşeyii...hayatında başka BİRİLERİ vardırr....hadi bunlar neysedee o yeni sevgilisiylee gözgöze gelince naparsınızzz??:mad: :(
guLuSh^mMm
06-24-2007, 05:03 PM
çokkkkkkktaaaaaaaaaaaaaaaaaa...................... ............
bazı tipler var öle inadına gelir falan can yaktıını sanar
ama salak damgasını vrdurtur yüzüne :)
boşverceksnn:) koluna başka hatun taktıı diil ayrılık kararı alındıı gün herşeyi olduu yerde olduu gibi bırakır çeker giderim bu kadar basit hiçbişii zorlamam ister bi kızla gessin ister 5 kızla :) umrumda olmas
'ıshıll'
06-24-2007, 05:48 PM
eehhh aslında yazdığında doğruuu amaaa başında yazdığım gibii çookk seviosaann bu birazz zor geliioo insanaaa yoksa ölesine bir duygu olsaaa bende takmammm bana neeee...
G.P.K
06-24-2007, 06:28 PM
o zaman bazı şeyleri daha iyi anlıo belkide insan eğer senin yerine birini koymayı başardıysa sana gereği kadar değer vermemiş demektir bu durumdada yapılacak fazala bişi kalmıo en iyi yolu onları görmemezlikten gelmek hem o zaman bunun seni üzmyeceği görüp o daha çoksinir olur;)
guLuSh^mMm
06-24-2007, 07:19 PM
=))) eed eed bi insanı acıtmak istiosan ne laf sokmaya çalışçaksın ne başka bişi o yokmus gibi davrancaksın... bence sper bi yöntem ingilizce öğretmenmden öğrendm:) bize kızınca öle yapardı dersler iice çekilmes oluodu:) demekki karşı taraf sinir olcakk.. sonuçbu:)
G.P.K
06-24-2007, 07:21 PM
ewet her insan önemsenmediğni yani bi değeri olamdığını görünce geriye çekilir buda artık onu görmeyeceğin anlamına gelio yani herkes yolunaa;)
guLuSh^mMm
06-24-2007, 07:30 PM
çok mantıklı:) naparsan yap umrumda diilsin modu!
wãñiLyã
06-25-2007, 12:07 AM
bi kes nasıL bi kız die bakarım bi daha da saLLamam. tecrübeyLe doğru orantıLı deLiren ben değiL yeni sewgiLi oLuyo hep. okuLdaki yeni sewgiLisine beni nasıL anLattıysa koca dönem kız bana baktı dik dik ne bakıosun kawgası çıkartmayı düşünüoduk artık :)
YaGmuR_KraliChesi
06-25-2007, 08:56 AM
of ben cok pis suzerim kizi,guzelmi eli ayagi duzgun mu elleri guzelmi saci basi yok guzel guluyormu sesinin tonu konusma tarzi,suzerim de suzerim.ilk zamanlar icim icimi yer ama sonra heeec sallamam,:D genellikle de kendimden boyle kizda bir suru kusur bulup oyle bende icim rahat yasarim :D
DeVaSTaTe
06-25-2007, 01:57 PM
=))) eed eed bi insanı acıtmak istiosan ne laf sokmaya çalışçaksın ne başka bişi o yokmus gibi davrancaksın... bence sper bi yöntem ingilizce öğretmenmden öğrendm:) bize kızınca öle yapardı dersler iice çekilmes oluodu:) demekki karşı taraf sinir olcakk.. sonuçbu:)
biri laf sokmaktan mı bahsetti hiç beceremem de ben :cool:
guLuSh^mMm
06-27-2007, 11:05 PM
biri laf sokmaktan mı bahsetti hiç beceremem de ben :cool:
öliim o zmn ben sen de beceremioosan.....=)):p
DeVaSTaTe
07-02-2007, 06:51 PM
sen nerden biiosun kiiii merak ettim bak şimdi:kizgin: :cool:
guLuSh^mMm
07-02-2007, 08:37 PM
yapmadıın şey mi..!
Telif Hakları vBulletin v3.8.0 © 2000-2012