Tam Sürüm Bilgini Göster : sewgiLiniz iLe 1 gün..
wãñiLyã
07-13-2007, 10:57 PM
sewgiLinize hangi şarkıyı dinLetirsiniz başLığını yanLış okuyunca böyLe bi konu açmak esti bana :)
1 gün hazırLayın. sewgiLinizLe sabahtan akşama kadar ewde oturacaksınız. yiyeceğiniz yemekten, içeceğiniz içeceğe, hazırLayacağın en küçük detayLara kadar yazın bakaLım :rolleyes:
RaVaGe
07-13-2007, 11:38 PM
benim vazgeçilmezim olan bir kız ile aynı evi 1 gün paylaşabilirim...ve böle bir imkan sağlanabildiyse güven sonsuz aşk sağlamdır.. ee durum böle oluncada o gün unutulmaz olmalıdır.. sabah kahvaltısını yatağına kesin götürür yavaşça onu uyandırırım.. hafif öpücüklerr olabilir mesela.. biras şekerleme yapmasına izin veririm ..o arada severim bi güzel saçlarını yanaklarını.. bi süre sonra tamamen uyanmadan ekmeklerinide kızartırım kahvaltısınıda ben yedirrim belki..
şimdi siz diyceksiniz bu uyanma faslı bu kadar sürdüyse yandık biz :) kahvaltımızıda ettikten sonra belki biraz daha şekerleme yaparıs.. ama öğlen yemeğimizde yok birlikte girip yemekte yapıcaz daha yoksa aç kalırıs.. 11-12 gibi kalkarıs.. bi markete gideris eksikleri almaya bi güzel alışvveriş hayatımın canı ne yemek istiyosa onu yaparım kendi ellerimle bilmiyosamda yapmaya çalışırım..daha öncedende bilinen planlanan bir buluşma olduğu için müzik ve film arşivi yeterince ayarlanmış bir halde karşısındayımdır bebeğimin.. :) yemekimizi yaptıktan sonra.. biraz evde dans olabilir.. ardından romantik bir film izlenebilir.. ardından birlikte yemek masasıını hazırlamaya başlarıs.. mumlar eksik olmamalıdır.. yemek sonrası biraz içki fena olmaz o yüzden cnm yemek hazırlarken ben belki çıkar bi şarap alır olaya deişik bir tarz kazandırırım...kırmızıı :) döndüğümde belki bi süprisle karşılaşırım.. geceye uyan bir elbise beni mutlu edebilir ve benim için seçilmiş bir giysi.. yemekler yenilir içkiler içilir.. artık sadece gözler konuşur ... ondan başkası sizi ilgilendirmez artık gelse başkasını görmez gözleriniz.. gece geç saatlere kadar dans edilir.. ve kan dolaşımınız ne istiyorsa ooo yapılır.. Güneş doğana kadar...
wãñiLyã
07-13-2007, 11:43 PM
hıı e güseLmiş. peki, bu kadar romantizmi kaLdırbiLecek bi kız buLursan kaçırma diorum ALp. benim biLe içim gitti bak şimdi :p
RaVaGe
07-13-2007, 11:45 PM
unutma ben yengeç burcuyum .. benim tüm hayatım romantizm üzerine kurulmuş
wãñiLyã
07-13-2007, 11:46 PM
şu ew faslını değiştireLim, düşündüm de ewde yapıLabiLecek şeyLer sınırLı. sadece çok özeL bi gün pLanLar gibi düşünün ewde weya dışarda sadece orjinaL bişiiLer oLsun biz de yeri geLince faydaLanırıs hem :)
wãñiLyã
07-13-2007, 11:47 PM
unutma ben yengeç burcuyum .. benim tüm hayatım romantizm üzerine kurulmuş
o zaman yine bi yengeç kızı buLman ii oLur beLki
MandaLina
07-14-2007, 01:41 AM
pLan yapsan noLuur yapmasan nooLuuur.. nasıLsa anLık şeyLer yaşayacağın için pLana uyamayacaksın.. tecrübe konuşuyo :D
guLuSh^mMm
07-14-2007, 05:52 AM
şöle sölim uyandıımda ynmda olsun gözümü açtıımda gözlerinindeki mutluluğu göriim daha sorası... mndalinanın dediine gelio(: ama btn gün gözlernn içine bakabilir ya da birbirimize şarkılar söyleyeblrz sarılıp uuabilrz sabahn 5nde ezan okunurken bu kadar yasabiliorm yoksa millet uancak=) yrn bilaree uzncanaa yasıcm=)
kırmızı
07-17-2007, 01:10 AM
:bayildim: :bayildim: :bayildim: :bayildim: :bayildim: :bayildim: :kalp: gerçektenn güzel birgün yarattınbenim vazgeçilmezim olan bir kız ile aynı evi 1 gün paylaşabilirim...ve böle bir imkan sağlanabildiyse güven sonsuz aşk sağlamdır.. ee durum böle oluncada o gün unutulmaz olmalıdır.. sabah kahvaltısını yatağına kesin götürür yavaşça onu uyandırırım.. hafif öpücüklerr olabilir mesela.. biras şekerleme yapmasına izin veririm ..o arada severim bi güzel saçlarını yanaklarını.. bi süre sonra tamamen uyanmadan ekmeklerinide kızartırım kahvaltısınıda ben yedirrim belki..
şimdi siz diyceksiniz bu uyanma faslı bu kadar sürdüyse yandık biz :) kahvaltımızıda ettikten sonra belki biraz daha şekerleme yaparıs.. ama öğlen yemeğimizde yok birlikte girip yemekte yapıcaz daha yoksa aç kalırıs.. 11-12 gibi kalkarıs.. bi markete gideris eksikleri almaya bi güzel alışvveriş hayatımın canı ne yemek istiyosa onu yaparım kendi ellerimle bilmiyosamda yapmaya çalışırım..daha öncedende bilinen planlanan bir buluşma olduğu için müzik ve film arşivi yeterince ayarlanmış bir halde karşısındayımdır bebeğimin.. :) yemekimizi yaptıktan sonra.. biraz evde dans olabilir.. ardından romantik bir film izlenebilir.. ardından birlikte yemek masasıını hazırlamaya başlarıs.. mumlar eksik olmamalıdır.. yemek sonrası biraz içki fena olmaz o yüzden cnm yemek hazırlarken ben belki çıkar bi şarap alır olaya deişik bir tarz kazandırırım...kırmızıı :) döndüğümde belki bi süprisle karşılaşırım.. geceye uyan bir elbise beni mutlu edebilir ve benim için seçilmiş bir giysi.. yemekler yenilir içkiler içilir.. artık sadece gözler konuşur ... ondan başkası sizi ilgilendirmez artık gelse başkasını görmez gözleriniz.. gece geç saatlere kadar dans edilir.. ve kan dolaşımınız ne istiyorsa ooo yapılır.. Güneş doğana kadar...
guLuSh^mMm
09-21-2007, 09:26 PM
ben kendimi seviorm artık=) ondan kalkıp süper bi kahvaltı çekermmm mideme bayrammm:p soraacummaa biton dvd alırrrr cipsimi colamı hazırlar laptopmn başnda pineklermmmm soraa cumaa dışarı çıkar alışveriş yaparım eve glr hepsininii tek tekkkk denerm! işte bnm içn mükemmel bi gün bu=)
iLkER
09-24-2007, 12:27 PM
ben kendimi seviorm artık=) ondan kalkıp süper bi kahvaltı çekermmm mideme bayrammm:p soraacummaa biton dvd alırrrr cipsimi colamı hazırlar laptopmn başnda pineklermmmm soraa cumaa dışarı çıkar alışveriş yaparım eve glr hepsininii tek tekkkk denerm! işte bnm içn mükemmel bi gün bu=)
Sonraki gün naparısın?
DeVaSTaTe
09-24-2007, 11:23 PM
tek yapmak istediğim sabah uyandığımda onun eşsiz yüzüne bakmalıyım gözlerim dolarken mutluluktan saçını okşayabilmeliyim işte mutluluk budur.....
guLuSh^mMm
09-30-2007, 09:43 PM
Sonraki gün naparısın?
hayatıma biri girmişse yeni bi plan:)
ha yok girmedim diosa yne aynı şeyler :p
DeVaSTaTe
10-02-2007, 01:46 AM
girmiş gibi gözüküosa da yazık tabiii :D
guLuSh^mMm
10-02-2007, 10:10 PM
yok ya giren flan yok ben hala kendimi seviorm :p
wãñiLyã
10-02-2007, 10:12 PM
ben mi açmışım bu konuyu düşünemiom şuan sewgiLi mewgiLi yok hergün kendime bundan soora :P
guLuSh^mMm
10-12-2007, 03:24 AM
hm humm şimdii sabah kalktımmm
kuzumaaa ciciici bii kahvaltı hazırlama zahmetinde bulunurum ama o kahvaltınn ne kadarı yenilebilir durumda olur bilmiorm:( hernese açta kalsak olur brbr=)) soraa önceden aldıımız biton dvdyiii sırayla nescafe cips modda izlemeye koyuluruz sarıllıpp ölee masumcukk masumcukkk :kikirda bi bakmışsınız ki uumuşuzz elllerimz ellerimizdee başm omzunda kokusu üstümde... ve onla başlaıp onla biten yeni günlere dua etmek geçen günlere iyi ki demek....
onu sevmek çok çok çok farklı!!!
Telif Hakları vBulletin v3.8.0 © 2000-2012
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.