Tam Sürüm Bilgini Göster : yarım kaLmış yazı diziLeri
wãñiLyã
10-05-2007, 11:22 PM
sığınma ihtiyacı.. ben.. şimdi sen.. asLında öncesinde sen.. bir Liman.. sıcacık.. iLgiLi we merakLı.. yani farkLı.. demek istediğim şimdikinden farkLı..
herşey bu cümLeLer gibi yarım. hisLer yarım, iLişki yarım; ben yarım.. tam oLduğum zamanLarı hatırLamıorum. en son ne zamandı, kimLeydi? her giden kendiyLe beraber bi parçamı daha kopardı canımdan. yarımdan da az kaLdım şimdi ben! bir başıma yok olmayı bekLerken.. sen.. Liman.. fırtınadan kaçma isteği.. Limanda bir sessizLik.. tek uğuLtu yoktu. nerden biLirdim sağır edici sessizLiğin daha da büyük bir fırtınnın habercisi oLduğunu?bir parçam diye koparılmasın diye.. kopartmayasın diye.. her an sana sarıLmak istiyorum. bazen farkına warıyorum. öyLe sıkı sarmışım ki seni koLLarımı gewşetmeye çaLışıyorsun. ama bıraktırmaya çaLışmıyorsun.. ya sıra buna geLirse? eLLerimi wücudundan ayırırsan? dönüp gitmek istersen?
ben bu değiLim ki! ben asLında seni çok sewebiLirim! eğer istersen.. beLki istemesen biLe.. ama sen sewmezsen canım acır. acıyor.. yine acıyorum. rüzgar çıktı, üşüyorum. beLki üstümü örtersin yine.. geçecek canım dersin. beLki gewşemiş koLLarımı sen tutar sıkıca sen sarıLırsın.. tek istediğim bir sıcak kucak. hadi şimdi.. sar beni. kimseLere benzeme! benim umudum wardı her zaman. o umut sen oL. ama çabuk.. ben yine parçaLanmaya başLadım önce içten, en dipten, kimse görmeden, kimse biLmeden.
yarım başladı, yarım bitsin..
BraveHeart
10-06-2007, 12:38 AM
eline sağlık güzel bir yazı olmuş
oguzca
10-06-2007, 01:25 AM
aynen seni kutluyorum
guLuSh^mMm
10-06-2007, 01:56 AM
kimseLere benzeme! benim umudum wardı her zaman. o umut sen oL. ama çabuk.. ben yine parçaLanmaya başLadım önce içten, en dipten, kimse görmeden, kimse biLmeden.
yarım başladı, yarım bitsin..
hep yarımızz
RaVaGe
10-06-2007, 02:14 AM
yarım başlasın yarım bitsin....
olmamalı...sonu gelmemeli...
'ıshıll'
10-06-2007, 02:42 AM
...hep tamamlancak deil yhaaa...buda böle yarım kalsın...:ask:
wãñiLyã
10-06-2007, 06:48 PM
ben bu yazıyı yazdığım günün akşamı terk ediLdim yarım bitti hakikaten ama aLpcim doğru söyLüo nasıL başLadığı önemLi değiL yeter ki yarım bitmesin daha fazLa..
wãñiLyã
10-06-2007, 07:35 PM
kendimizi kandırmayaLım oLmaz mı? sen gerçek oLamazsın, tabi ki öyLe değiLsin! oLmasını istediğim ama sayısız maniyLe engeLLenmişsin. beni ya çok sewiyorsun ya da nefret ediyorsun; oysa ben her ikisini de haketmiyorum.. böyLe bir sabıra ya "gerçekten" sewen ya da zarar wermek isteyen sahip oLabiLir. her ikisi için de yeterLi sebebin yok.
ben.. sayısız defa parçaLara böLünmüşüm. öyLe zamanLar oLmuş ki parçaLarımı biLe toz haLine getirmişLer. benim hayatım gümüş rengi.
benim için sen; .. . siyah camLı penceremden bakıyorum her yöne. siyah görmüyorum ama beyaz da göremiyorum. gökkuşağını hiç göremiyorum.. tek görebiLdiğim parıLdayan gümüş rengi.. umut we inancın rengi, gri; parıLdayansa, sen.
senin için ben; .. . siyah bir camın ardından bir çift göz. sana yöneLmiş. camı kıramayacak kadar korkak! cesareti warkense taşı atmaya yorgun.. sana pusLum hawam iLginç geLmekte! gökyüzü açsa sandığın o "güneşi" göremeyeceksin büyük ihtimaLLe..
seni düşünürken kendimi öyLe beş para etmez hissediyorum ki. eğer sen gerçeksen, senin yanında ben beş para etmem, değmem, haketmem..
sen bana karşı hissettikLerinLe benim kendimden nefret etmeme neden oLuyorsun.. we ben yine parçaLara böLünüp yok oLuyorum..
06.10-18:32
BaşLamadan Yarım KaLmış Hikayeme.
RaVaGe
10-07-2007, 12:26 AM
Gece ışıl ışıldı gökyüzü Önce her yıldıza senin adını verdim, yetmedi
Ben yalnız gözlerini yıldız bildim Herkes sarhoş olacağı yıldızı ararken
Ben senin gözlerinde bitirdim içki kadehlerini Her şey siyah beyazken
Ben mavi bir düşte gezindim Konuk oldum uykularına
Gördüğün her rüyanın içindeyim Gördüğün deniz miydi
Ben o denizin martısıydım Bir ormanda mı yürüyordum
Ben o ormanın en ulu ağacıydım
Sen bir dağın tepesinde görüyorken kendini Ben dorukların beyazlarındaydım
Sonsuz hasret ateşiydim ben her gece kapında yanan
Sen bile söndüremezdin beni
Çünkü hasretin sen varken bile sönmeyenden di
Kolaydı sevmeler ben imkansızı seçtim
Ne kadar yakınsan o kadar uzaktın benden
Elimi uzatsam tutabilirdin
Ama bir o kadar da ulaşılmazdın
Kaçanlardan değildim ben kaçmadım
Ben yüreğimin sesini dinledim ve aslında yüreğim SENDİN
Her sözcüğü denedim seni anlatmak için
Her sözcüğün üstünde durup bin kez düşündüm
Ya onlar anlatamadı seni yada sen onlara yetmedin
Ben ki bu kadar konuşmayı seven
Böylesine laf cambazı bir tek seni tarif edemedim
Sözcükler yetmedi ya renklere sarıldım bende
Bir tek mavi anlattı seni maviye yakışan sendin
Ne kendimi sakladım nede sözlerimi
Duygularım içtendi seni kendimi sever gibi sevdim
Tutkuyla bağlandım ama sevda senin tutsağın değildi
Ben özgürlüğüme düşkündüm ve özgürlüğüm sendin
BU DÜNYADA ALDIĞIM TATLI BİR HUZURDUN
Uçsuz bucaksız yollarda koluma takıp yürüdüğüm sendin
Gecemi aydınlatan mehtap aradığım yar SENDİN
Sen şarkıların tadıydın ben her şarkıda seni dinliyordum
Dinle ey YAR :
Sana bağımlı olmadan büyüttüm bu sevdayı içimde
Sen olsan da olmasan da büyümeye devam edecek bu sevda
Sevmişim bir kere seni bunun sonu yok
Seni özlemeyi de sevmeyi de en çok ben bilirim
Hiç yakınmadım bundan
Üstelik, kavuşmama ihtimali işlenmemiş soğuk bir taş gibi önümde dikilip dururken
Sana dokunamamak böylesine yüreğimi acıtırken yinede bil ey YAR:
BİL Kİ BEN YÜREĞİMİ ACITAN BU YARAYA İNAT DOKUNMADAN
ÖZLERİM SENİ YILLARCA…
guLuSh^mMm
10-07-2007, 03:33 AM
dokunmadan sevişirim sennle saatlerce diilmiydi o :p ben bu şiiri böle biliorm en azından
RaVaGe
10-08-2007, 02:57 AM
sen yalnış biliyomuşun bence kusuu
guLuSh^mMm
10-09-2007, 05:00 AM
bi araştıriim o zmn net bi cvp vercem cemal süreya olabilir taparım kendisine ama emin olamadım öle htrlıorm:)
wãñiLyã
10-09-2007, 03:12 PM
aaaLp :bayildim:
RaVaGe
10-09-2007, 05:07 PM
hadi kop kop yazımız yerine ulaşmıştır :)
Telif Hakları vBulletin v3.8.0 © 2000-2012
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.