PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : aldatılmanın 30 işareti

'ıshıll'
10-07-2007, 12:48 AM
1- Sevgiliniz içindeki suçluluk duygusunu bastırmak için sizin isteklerinize her zamankinden fazla duyarlılık gösterir. Özellikle diğer ilişkisinin ilk dönemlerinde…
2- Böyle bir alışkanlığı olmasa bile size sık sık hediye almaya başlar. Bu davranışının dikkat çekmemesi için de her hediye için geçerli bir bahane bulur.
3- Bir gün biz ayrılırsak ne olur gibi sorularla olası bir yakalanma anındaki tepkinizi ölçmeye çalışır.
4- Günlük hayatındaki alışkanlıklarını değiştirir ya da yeni hobiler edinir.
5- Yaşadığı duygusal karışıklık nedeniyle olur olmaz nedenlerden kavga çıkarabilir.
6- Ona daha şefkatli yaklaşmanız için sadece sizin yanınızda depresif bir tavır takınabilir.
7- Sizinle çeşitli bahanelerle daha az konuşmaya ve zaman geçirmeye başlar. Bu sayede daha az açık vereceğini düşünür.
8- Uykusunda sık sık kabus görebilir. Bir çok geceyi bu nedenle uykusuz geçirebilir.
9- Müzik, sinema gibi alanlarda zevkleri değişebilir. Daha önce nefret ettiği türleri beğenerek takip edebilir. Bu seçimlerden yeni ilişkisinin zevkleri hakkında fikir verir.
10- Kendisini birden çok beğenmeye başlayabilir. Zamanını eskiye göre daha çok ayna karşısında geçirir.
11- Sizi ya da ilişkinizi başkalarıyla kıyaslayabilir. Bu artık sizin tek olmadığınızı düşündüğünü gösterir.
12- Artık hiçbir eleştiriye tahammülü kalmayabilir. Sürekli kendini savunma tavrını takınabilir.
13- Eve geç gelmeye başlar. Evdeki sorumluluklarını ya da eskiden düzen konusunda önem verdiği konuları atlayabilir.
14- Sizin nasıl göründüğünüzle artık daha az ilgilenir. Saçınız ya da kıyafetlerinizle ilgili yorum yapmaz.
15- ‘Seni seviyorum’ demeyi bırakır.
16- Sizin ona yaptığınız sürprizler karşısında eskisi gibi coşkuyla tepki vermez. Bu içinde suçluluk duygusundan kaynaklanır.
17- Kendisini başkalarıyla kıyaslaması da size olan ilgisini kaybetmeye başladığını gösterir.
18- Telefonunda arama listesi ve mesaj kutusunu sürekli boş tutmak gibi önlemler alabilir.
19- Birden bire arkadaşlarıyla her zamankinden daha fazla vakit geçirmeye başlar
20- Saçınızı okşamak gibi şefkat gösterilerini bırakır.
21- İlişkinizin geleceği hakkında evlilik, ev alma gibi planlar hakkında konuşmamaya başlar.
22- Birden bire kişisel uğraşlara vakit ayırmaya başlar. Kitap okur, film izler…
23- Aranıza yatak odanızda da mesafe koyar ve bunun için bahaneler sıralar.
24- Yaptığı şakalar sizi güldürmekten çok kırmaya başlayabilir, eski hoş sohbet tavrı kalmaz.
25- Çiftlerin yapışık ikizler olmadığını öne sürerek kendi özel sınırlarını korumak adı altında sizden uzaklaşır.
26- Rüyasında başka isimler sayıklayabilir.
27- Yakın çevrenizden sürekli ilişkiniz hakkında uyarı alıyor musunuz? Sizdeki değişim en iyi dışardan bakan objektif gözler tarafından görülür.
28- Sizin artık kendisiyle ilgili sorular sormanıza tahammülü kalmaz. Neredesin sorusu onu bir anda sinirlendirmeye yeterli olur.
29- Sabah uyandığında kimin yanında olduğunu anlamak için bir süre etrafına bakar.
30- Ev içinde kapıları kapalı tutmaya başlar. Özellikle bilgisayar başındayken rahatsız edilmek istemez........

'ıshıll'
10-07-2007, 12:48 AM
bidaaki seferdee aldatmanın kurallarını yazacamm haaa:D

oguzca
10-07-2007, 02:44 AM
hıh hicde bilem öle diiil ben bizzat yaşadım yazdıklarının hijbirini yapmadım ben aynn devam ettim sonra telefon numaramı deiştirdim:D

guLuSh^mMm
10-07-2007, 03:31 AM
*iiktrsn gitsn o znmn

RaVaGe
10-08-2007, 02:56 AM
ufff kim kızdırıyo bakim benim fıstıklarımı :)

BraveHeart
10-08-2007, 01:52 PM
gülüş baya kızdı ya :D

oguzca
10-08-2007, 08:36 PM
*iiktrsn gitsn o znmn

bu banamıydı ?:kizgin:

guLuSh^mMm
10-09-2007, 05:01 AM
hyrrr=)) aldatanlaraaaaa :p

wãñiLyã
10-09-2007, 03:07 PM
eedd yaa yemin ederim hiçç çaktırmıoLarr yanii.. canım cicim aynenn dewamm ben sanırdım ki gözünün içine bakında anLarsın yokk o da yokk profösyoneL sahtekar oLmuş insanLarr..

BraveHeart
10-09-2007, 03:24 PM
dimi yani :D

RaVaGe
10-09-2007, 05:09 PM
evet katılıyorum wanil :) geçmişe mazi var bi kaç tane anım :)

oguzca
10-09-2007, 11:19 PM
hyrrr=)) aldatanlaraaaaa :p

yani bana:D:kizgin:

wãñiLyã
10-11-2007, 03:47 PM
hiii birinden sinirimi çıkartıcam ama dur bakaLım :D

RaVaGe
10-11-2007, 05:41 PM
ucuza sinir çıkartılır buyrun :)

wãñiLyã
10-12-2007, 04:05 PM
hıh canına minnet di mi ama sana kıyamam kuzum haketmeyen bi sen warsın :)

guLuSh^mMm
10-12-2007, 05:16 PM
dün ben alppye allppy bana vurduk raadladık:) sadist kişilikler oldk bu aşk mabbetiii yüsünden:)

wãñiLyã
10-12-2007, 05:44 PM
aaa sis nie benm canıma wuruonus yaa şşş ayıb deiL mi tü ikinise de aLp sen nası benm ikisime wurursun güLüüş sen nası benm aLpime wurursun cıx cıx hıh kısdım sise

RaVaGe
10-12-2007, 07:29 PM
bizi bu hale getirenler utansın :)

wãñiLyã
10-12-2007, 07:32 PM
kimmiş onLaarr söLein hemenn gidiim konuşiimm :p

guLuSh^mMm
10-13-2007, 02:14 AM
=)) seni sana anlataamamm isyann edersnnnnnnn
aşşkı bidahaa istememm ziyann edersnnn!

wãñiLyã
10-13-2007, 04:13 PM
waay Laf koydun demek ikisinee :D :D

wãñiLyã
10-13-2007, 06:36 PM
Amerika'da yapılan bir araştırmaya göre, erkek aldatmak için her durumda kendine geçerli, gerekli ve makul' bir sebep buluyor. İşte erkeğin ihanetinin en belirgin on nedeni

1- Belki de size olan sevgisi bitmiştir
Uzun ilişkilerde eşlerine olan duygularını yitiren erkekler, ayrılmak yerine, başka bir kadınla ilişkiye girmeyi tercih eder.
{sewgisi bitmişse iLişkide biter bu bu kadar basittir yani..}

2- Onunla yeterince ilgilenmiyorsanız
Kadınlar uzun süreli ilişkilerde eşlerine yeteri kadar ilgi göstermemeye başlar. Bu da zamanla erkeği kadından soğutur.
{iLgi azaLdıysa daha çok teLaşa kapıLmak gerekmes mi ya acaba beni artk sewmio mu gibisinden düşündürmesi Lazım insanın. aLırsın karşına konuşursun neyse ne öğrenirsin ya biter ya yeniden başLamış gibi oLuır.. }

3- Eğer onu bir kez bile affettiyseniz
Çoğu kadın, eşi kendisini aldattığında bunu affeder. Bu da erkeğin yeniden ihanet etmesine cesaret kazandırır.
{doğrudur tecrübemLe doğru orantıLı! affeden yine yapar..}

4- Sürekli dırdır edip duruyorsanız
Onu hiç dinlemeyip sürekli kendi fikirlerinizi empoze etmeye çalışıyorsanız, partnerinizin aklına başkasının gelme ihtimali her zaman yüksektir.
{dırdırdan şikayetçi oLan adam ay-rı-Lırrr..

5- Sık sık aldatma fırsatı buluyorsa
Hiçbir erkek sekse kolay kolay 'hayır' diyemez. Erkeğin ihanet için fırsatı varsa, bunu değerlendirmekten hiç çekinmez.
{iğrençsinis bunu yapan herkes iğrençtir..}

6- Başka kadınlar çok ilgi gösteriyorsa
Bir erkeğin başka kadınlar tarafından arzulandığını hissetmesi, egosunu okşar. Bu durumda aldatma kaçınılmazdır.
{waLLa kuyruk saLLamassanıs kimse de sise geLmess geLenLerinde icabına bakmak bir Lafınıza kaLır..}

7- Sizi kandıracağına inancı tamamsa
Erkeklerin çoğu, 'Gözlerin görmediğini, kalp de hissetmez' sözüyle hareket eder ve eşini kandırabileceğine çok inanır.
{wicdan Lasım wicdan..}

8- İhanetin tadını bir kere bile aldıysa
İhanet, başka bir kadınla 'yasak ilişki' erkeklerin adrenalinini yükseltir. Bu heyecan, ihanetin de en büyük nedenidir.
{aL işte başka iğrençLik..}

9- Eğer siz de ona ihanet ettiyseniz
Erkek, eğer partneri tarafından ihanete uğrarsa kendisi de aynı yolu seçer ve partnerinden ihanet ederek intikam alır.
{yaptıysam bana müstahak zaten!}

10- Cinsel hayatınız monotonlaşmışsa
Evlilik, zaman içinde giderek seks hayatını de monotonlaştırır. Bu da en büyük ihanet nedenlerinden biridir.
{cinseLLik herşey deiLdir.. bu gösLe bakan insanLarında bi iLişki kurmasına karşıyım..}

sadakat bi iLişkinin herşeyidir ya..

guLuSh^mMm
10-14-2007, 04:36 AM
1- Belki de size olan sevgisi bitmiştir: kapıyı gösteririm istiosa... biliosa koşarak çıksın!
2- Onunla yeterince ilgilenmiyorsanız: işim gücüm yoktu dünyamı ona mı bağlıcsm lan!
3- Eğer onu bir kez bile affettiyseniz: beni kaybeden bi kere kaybeder ikinci hakkı vermemmmm !!
4- Sürekli dırdır edip duruyorsanız: dırdır etmem en fazla kısa sürelik tribim vardır ama haketmiştir ben trip atıosam basit şelere takmam!
5- Sık sık aldatma fırsatı buluyorsa: fırsat bulmaz yaratır bu adiler! güle güle derm...
6- Başka kadınlar çok ilgi gösteriyorsa: elin kaşarına da dönüp bakıosa ynmda olup elimi tuttuğu gözüme baktıı için ondan tiksinirim!
7- Sizi kandıracağına inancı tamamsa: çockmuyum ben lan!
8- İhanetin tadını bir kere bile aldıysa: güle güle...:)
9- Eğer siz de ona ihanet ettiyseniz: öle bi dünya yok.......
10- Cinsel hayatınız monotonlaşmışsa: uyucaı yeri iii bilio karaköyeee hade.................

beni delüüü etmeeynnn!

DeVaSTaTe
10-15-2007, 12:31 AM
valla en son aldatıldığımda ki 2 kinci oldu anlamamıştım ilginç cicim güzel yazı vallaaaaa helal sana