PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : son mektup...

'ıshıll'
10-23-2007, 10:10 PM
bugün son defa düşündm senii...ve anldımki sen asla çıkmycaksın bu kalpten...kimse alamıo senn yerini çünkü..kimse...ve ben bişi daha anladım:ben senin kaşına gözüne deil,bambaşka bişeye aşık olmuşum((bi bilsem))
bu yürek aslında o kadar çok kızdıki sana..okadar öok ağladıki senin için...ama artık üsülmüorum ve artık birgün dönersin umududa yok,hatta birgn dönmek istersen ne söliceğimide bilmiorum:(öyle bir durum hayallrime bile sığmıo zaten o kadar büyükki..ne kadar güçlü gösüküorum dimi?bakma sen aslında güçlüüyüm...ama içimdekiler,zihnimdeki boş odalar.Onları kim anlar?aslında içimde biryerlerde hatrlandıkça baştan acı veren anılar var..ve ben naparsam yapayım silinmiyor!!peki neolacak??hep bölemi devametcek?birgün gerçekten değer veren biri çıkcakmı?peki çıktığında bu eskimiş 2. el onun değerini bilcekmi?
sen bilemezsin..hani diosun yha basen ben geç vktlre kadar uyuyamzdm diyee..peki ben?ben 24 saat,30 gün aylarca uyumadım..hemde kaybetme korkusuyla..ve kendimi kendimde kaybettim....bunları kim anladı?kim duydu?ben aslındaa biras basit olcak ama kendi gözyaşlarımda bouldum..ellerimi kaldırdım((kurtarın!!!))diye..el sallıorum sandılar.dübe çöktüm(kum misali)en kötüsüde ne biliomusn ben sadece bouluorum sanarken dipteki balçığa saplandım..yavaş yavaş nefesim kesildi((tıpkı seni ilk gördüğümdeki gibi)),sonra vücudum ürperdi,saldı kendini suya((hani aşık olduğumu anlayıncada böle olmuştu))ve en son gzözlerim kapandı((senin hayalini kurarkende gözlerimi kapardım))..

bak sana aşık olmamla,sende tükenmemin ne çok ortak yanı var..ama biri aşka merhaba biri elveda...ve gelelim bugüne..yapmam gerekenin en dorusu buydu!!
herşey bir yanaaa ben sana hala kısamıorum....ook şey örendim aşkından..
mesela;o kadar çok şey yaşamış olsamada,acı çeksemde,gülmeyi.karşımdakinin beni dely gibi sevdiğini bilsemde birgn bırakıp gdebileceğini,ve bırakıp gittğinde yaşadığım hiçbirşeyden pişman olmamayı ve veee acılarımı gülümsemeye çevirebilmeyi örendim...en önmliside arkadaş kalabilmeyi..çünkü seni sadece anılarla hatırlamktansa,yanyana gelip 2 muhabbetin dahada önemli olduğunu senden örendim..
ve bu son mektubumm...yine göndermiyorum....ve son birşey...bana örettiğin hereşey içn saol....

BraveHeart
10-23-2007, 10:45 PM
çok güzel olmuş ışılcım eline sağlık :D

oguzca
10-23-2007, 10:47 PM
o yaptımmı en iyisini yaparr :) herzamanki gibi very nice perfect beautifull yani:D

DeVaSTaTe
10-24-2007, 12:27 AM
susuyorum...

oguzca
10-24-2007, 06:02 PM
susuyorum...

chok acıklı geldi o yüzden mi yoksa derinde bişiler mi varr sende de:)

BraveHeart
10-24-2007, 08:05 PM
karıştırma bence kanka :D

kır_çiçeği
10-24-2007, 09:15 PM
bitanemm ışılımmm herbişiim benim....bunlar bana tanıdık geliiooo:rolleyes: beraber atlattık herşeyi...veee bu son mektup gerçektende son olsunnn..sen eniyilerine layıksın(bende)..hem gelecek aşklaraaa bidaa son mektup yasmaman dileğiyleeeeeee!!!!!!!:ask:

'ıshıll'
10-24-2007, 09:31 PM
ne diyim...yorum yok artık...son mektupta son sözlerdi;) ..amin aminn!!

oguzca
10-24-2007, 10:00 PM
inşallah son son mektubun olurr :D