Tam Sürüm Bilgini Göster : Bugün Ne Yaptınıs??
wãñiLyã
06-11-2007, 05:35 PM
bütün gün biLgisayarın başındaydım görüLdüğü üzere ((: bi iyi bi kötü haberim warr. Türk DiLi'nden AA iLe geçmişim, cep faturam da 50 ytL artık önce iyi notLarımı söyLerim anneme arkasından faturamı ((:
YaGmuR_KraliChesi
06-14-2007, 09:40 PM
bugun beeeen
biolojiden ve joorafyadan 5 aldim
yani ders calistim iste sabah
sonra sonra rusca ogretmenimle kavga ettim sonra sonra
odev verdi kadin bende sinir uzerine yaparim dedim ama ben rusca bilmiyom ki
orenicem ama oreten yok ki ve pazartesi napicam ben bohhuuuuu
MandaLina
06-14-2007, 11:09 PM
evde pinekLedim hersamanki gibi.. değişken bişee yok monotonLuk had safhada(:
DeVaSTaTe
06-15-2007, 01:01 PM
valla iş güç yok yakında izmite oradan izmire gidicem nerde kalıcam ne yapıcam die kafa yoruyorum bak yoyuldum yaafffff:( :cool:
wãñiLyã
06-15-2007, 01:50 PM
aa bize geL Lafı mı oLur :D :D
DeVaSTaTe
06-15-2007, 02:10 PM
anammm cidden mii misafir perver güzel seniiiii;) :cool:
guLuSh^mMm
06-20-2007, 04:40 PM
oof offf=)) sabah kalktım kahvaltımı hazırlamamışlar kendim hazırladım zor bela sora ipodum kayboldu onu aradm ondannn soraa eve su çaırmam gerekiodu ama evin adresini bilmediim için bi uğraş söz konusu oldu adresi örenmek amaçlı sonra mutfak için bi televizyon geldi salak bi adamla uğraşmak zorunda kaldım şimdide kek yapmaya çalışıyorum ama sanrım zehirlenicem yedikten sonra ayrıca bnmde anneme sölemem gerek 250lik bi faturam var yarın alan seçimine gitme kararı aldım anlıcanıızzzz..... pekde hoş olmaan bigün:p
wãñiLyã
06-22-2007, 07:36 PM
10da kaLktııkk 12de denisdeydiikk sonraa eküriLErimis geLdii cenkLe onuur ascık muhabbet sonra hoop deniss. çok yandımm canım acıyoo amaa. sonra kaLktık bi de hawus yabtıkk 5te de otobüse bindim şimdi attım kendimi ewe birasdan da yaLın konserine gidiceem..
guLuSh^mMm
06-23-2007, 08:31 PM
gene 4 sularında uandım gene bi gürültü yüzünden.. hiçbişi yapmadım booş bi insan misali takıldım öle tv pc başında:) şimdi yüsüme garip bişi sürdüm yıkamayı bekliorm:) komik görünüorm yyaaaa:) mutlu bigün..
wãñiLyã
07-10-2007, 12:05 AM
ALLaaamm stajım başLadı bugün sen kurtar yarabbiimmm... bi pırLanta bi toptan bi atöLye bi ciLa bi aLyans bi mücewherat.. gez babam gez.. iş war die diiL he sıkıntıdan! sinek awLıo esnaf e müşteri oLmassa ben ne öğreniceem pırLanta hakkındaa deLirtmein benii uLeenn.. oturmaktan diiL çaLışmaktan yoruLmak isdiorum beenn.. sabah kim 8de kaLkıcak.. ):
wãñiLyã
07-11-2007, 09:49 PM
gesdim gene nabıcam. az caddedeki dükkanda biraz pırLantada döndüm gene.. sıkıLdım sıkıLdım.. oturmaktan yoruLdum fLn...
guLuSh^mMm
07-13-2007, 09:44 PM
öle işte şey yaptım naptım kalktım abimin odasını(savaş alanını) toparladım soraccummaa tankutumla formula oynadım=) sora netttte tkldm yemek yapmaya çalıştıık yasminle yaptıım çorbaı döktük=) o kdar güseldi... annaın artkk şimdide size bunnarı annatıormmmmmm soradaa atta ditcemmmm
wãñiLyã
07-17-2007, 08:48 PM
merwem geLdii yanımaa ösLemişiim çokk.. yarım saat kaLdı gitti sonra aLyans'a gittmm satışLarı wardı onLara yardım ettmm dırırım gesdim gesdim.. güsse bigündü..
MandaLina
07-17-2007, 10:34 PM
sarman'ın doğum günüydü pasta masta kestik o kdr bitti höyt :D
guLuSh^mMm
07-18-2007, 05:33 AM
öğlen çıplıklarla uyandırıldk:D kalkın hadi die yırtınan bi r bağğyannn tarafndan.. kalktık nese kahvaltı mahmaltı netti duştu siesta fiesta tv ps derken:) sabahın 5.30unda size bnu yasıorm:)
wãñiLyã
07-21-2007, 10:25 PM
12 saat uyuduumm off süperdii. 5e doğru agoraya gittimm kusen we sewgilisiyLee. çokk cici bi bLus aLdım kendimee.. sonra ewe geLdim wee burdaımm (:
guLuSh^mMm
07-22-2007, 12:07 AM
valla akşam üstü 4 gibi uyandım dünden kalma modda=) gözümü açtıım anda hayatımdan çağrı geldi sanki hissedio gibi:) sonraa yatakta uyur uyanır vaziyette aksam 9a kadar vakt geçirdm:) gece 10da evde abimle ben dışnda kimse olmadıından yemeğe kaçtık şimdi girdik eve midem çatlıo arada nöbetçi eczane aradık çnkü allan cezası 20lik çıkmıcak olan ama boşuna acı veren dişler için ilaç almak zornda kaldm:) birazddn yine alkole dayanıcas anlıormki sonumus hayr diil...:)
wãñiLyã
10-05-2007, 10:13 PM
önce bi kemeraLtı taş dersine maLseme aLıp kazık yeme modu sonra okuLda geyik sonra takı tarihi dersinde dersin içeriğine hayran kalış soora az daha geyik sonraa çii köfteeee şimdi de eewww...
FalcoN
10-05-2007, 10:44 PM
yaa sizden rica etsem bu konuyu kapatsanız bune ya :bayildim: sabah kalk işe git aksama kadar biyerlerin agrısın bide size bak ben bırakıyom bu işi ya okicam olmuyo böle yada biriniz beni stajer öğrenci olarak yanınıza alın...ltf...(isyanımvarul****n)
BraveHeart
10-05-2007, 10:49 PM
evet kuzen seni biraz yorgun gördüm :D eee bazılarımız çalışıyor bazılarımız yatıyor :D
MandaLina
10-05-2007, 11:05 PM
yapmadıklarımı anlatsam daha kısa sürer :D
oguzca
10-05-2007, 11:07 PM
valla sabah kalktım hergün periyodik olarak annemden yediğim azarı işittim ( gec yatıyosun kalkamıyosun zılgıt'ı ) hemen ardından cıktım binadan okula gittim. ilk ders ikinci ders derken araya öğle tatili girdi gittik cafeye bi güzel yenildim tavlada. sonra tekrar ders ders derken bitti eve geldim sonra cafeye gittim bizim eflat abi var siz tanımassınız. onu bi ezdim play stationda. hemen ardından sofraya oturdum ve ondan sonra tuvalete gittim hemen ardından netin başına gectim olay böle işte hee bi de iftardan sonra hazmedeyim die half-life oynadım
BraveHeart
10-05-2007, 11:15 PM
o tuvalet faslını geçsen olmazdı sanki kanka :D:D:D sende he en ince detaya indin :D
oguzca
10-05-2007, 11:46 PM
olmazki kanka hayati bi ihtiyac sonucta...
FalcoN
10-05-2007, 11:51 PM
Yakında o ihtiyacıda yapamicam artık!...
oguzca
10-06-2007, 12:05 AM
neden basur mu oldun yada kabız?
BraveHeart
10-06-2007, 12:07 AM
kuzen :D:D:D
oguzca
10-06-2007, 12:09 AM
kuzen sıkışmış WC deemiş
È®(JáÑ)Zíí
10-06-2007, 12:10 AM
evet bende her zamanki gibi yoğun ve önemli bi günü bitirdim.. kısajası açajaksam... efes pilsen nin yarın ki maçı için hazırlıklarını bitirdim... ve maç önjesi giyjekleri wormup larının yılan hikayesine dönen sponsor olayını hallettim. sonra bjk yarınki gençler maçının formalarını hazırladım... daha kısajası bitmeyen işkenje dolu saatlerin içinde bir günümü daha tükettim...
FalcoN
10-06-2007, 12:10 AM
yapamamak için basur & kabız mı olmak lazım !...
oguzca
10-06-2007, 12:13 AM
peki söle ne oldu benim bildiğim kadarıyla yapamaman icin başka bi neden yok. tıkandı desem öle bişi olamaz.heh aklıma geldi yoksa bağırsaklarınmı düğümlendi:D
BraveHeart
10-06-2007, 12:14 AM
konu baymasın kesin kankam ve kuzenim :D
oguzca
10-06-2007, 12:16 AM
yok be abi baymaz şakalaşıyoz kuseninle kızmıyosun dimi kardeşim:)
wãñiLyã
10-06-2007, 10:04 PM
sabahın 9unda gittim atöLyeye yüsük yabtıımm bi tanee. sonraa krswat iğnesine başLadım şimdi üstüne bi taş aLmam Lasım önümüsdeki hafta onu da bitiririm artkk. 4te çıktım dersten biras oturudk arkadaşLarLa geyik derken acıktım uykum geLdi ewe kaçtım şimdi de amcamLarda oturuoom kusenLe LafLıos öLe işdee..
FalcoN
10-06-2007, 10:40 PM
işte ençook sevdigim günlerden biri hafta sonu yatmak yatmak & yatmak ve dolasmak su hafta sonlarını 3 gün yapsalar ya !...
BraveHeart
10-06-2007, 10:45 PM
kuzen ii dinlendin biz çalışalım oh bu hafta izin yapmadım ben :D
wãñiLyã
10-13-2007, 03:57 PM
akşama hasırLık, kırmıcı oje sürdüüm saçıma bi fön yabarım birasdan sonracııma giyinip kuşanıp süsLenip bonzaiye gidicem içicem içicem içicemm oohh çok güsse oLcakk :)
guLuSh^mMm
10-14-2007, 03:53 AM
zorla uykudan kaldırıldm çok sevdiimm eskidenn bnm içn herşey olan! şimdi değerli olan bi insan ve ailesi annemn ameliyatı ve bayram muabbetne bize geldi gördüüme sevndm:( [duygularıma esir oluorm seni görnce insan bn keremi yanıo bi kere sevnce ruh bedenden ayrılıo çekmine girdm bin kere daa yanarım sana cnm gördüme sevndm!!!] sora bu oly üstne annemn herahlde bidakine istemee gelcekler demesne ne diosunz! sora giindim felann fişman :p hopp ortsköy ardasıımın yanına! soraa cumaa yamurda su gibii olmak suretiyle txm çiçek pasajı ve rakıııııı & meze& çökertme falan :) soraaaa bi rock bar hoppidii ieçrm bn bu akşam mod! ve bi miktar bira&tequila sonuç... gülüş duygusala bağlar&ağlar... iİnanan kimse yoktr...!
È®(JáÑ)Zíí
10-14-2007, 04:19 AM
EEEVeTT
Bi ÖJeKiN GüN GeJJ YaTTıĞıM İÇiN SaaT 12;30 SıRaLaRıNDa... ZoRLa TeLeFoNDa Bi TaNeJiK K.KaRDeŞiM TaRaFıNDa KaLDıRıLıP AJiLeN GiYiNeReK...YoLa KoYuLDuM SaHiLDeN Bi TaXi DoRu ETiLeRe...SoNRa ORDa ARKLaRıMLa GüSeL BiR KaHVaLTı YaPıP HiSaR ÜSTüNDe NaRGiLe SaLoNuNa GiTTiK... NaRGiLeDeN KuSaNa KaDaR ÇeKTiK SoNRa YiNe ETiLeRe DöNüP YiMaK YeDiK.. ORDaN EViMe DöNDüM ÜSTüMü DeĞiŞiP FoRuM MuMuZuN İŞLeK MeKaNı SHeeSHa iNDiM... BaŞKa ARKLaRıMLa BiŞeY İÇTiKTEN SoNRa Bi SaHiL GeZiSi YaPTıK ARaBaYLa...'' EN GüSeL KıSıM DiYeBiLiRiM, SaNaK aĞMuR YaĞaRKeN SaHiL TURu ÇoK GüSeL OLuYo DiYeBiLiRiM''
GüN BiTTi :)
wãñiLyã
10-14-2007, 01:10 PM
ehehe dün forumca hepimiz dağıtmışız demek oLuyo bu :) önce bi reci yemeği üstüne nargiLe dumanı üstüne de 1 bardk şarap 3te rakı ooh pek güseLdi ayık gibiydim ama yine de bi biLene sormak Lasım :p :p
guLuSh^mMm
10-14-2007, 04:59 PM
=)))) öğle vaktii kalktım kahvaltı ettm pc pc pc .....
Telif Hakları vBulletin v3.8.0 © 2000-2012
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.