PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : AmpuL

wãñiLyã
06-11-2007, 05:45 PM
Olayin kahramanlari, iki universite ogrencisi. koyu geyik muhabbetinin dugumlendigi durumlardan birinde, bu iki kafadar bir iddiaya girer.
Delikanlilardan biri, odanin tavaninda asili olan ampulu agzina tamamen sigdirabilecegini iddia eder. Bildiginiz 100 mumluk ampulu... ve sigdirir da. Ancak bir sorun vardir. Ampulu agzindan geri cikaramamaktadir.
Arkadasi hayret eder bu nasil is diye, o da evdeki baska bir ampulu agzina sokar ve tabii ki o da cikaramaz.
Bunun uzerine iki kafadar hastanenin yolunu tutmaya karar verirler. Agizlarinda ampul oldugu halde bir taksiye atlarlar. Konusma zorlugu cekerek taksiciye dertlerini anlatirlar. Taksici bir taraftan gulme krizi gecirirken bir
taraftan da nasil olur arkadas ya, ugrassaniz cikar, bir asilin suna, saka mi yapiyonuz ?" diye soylenmektedir. Neyse aksamin bir yarisinda acile gelirler. Taksici ayrilir. Doktorlar cocuklari beklemeleri icin bir odaya alir.
Ve,aradan 15 dakika gecmeden taksici kapida gorunur; tabii agzinda bir ampulle. Sofor amca cocuklara inanmamis, acik olan bir marketten ampul almis ve denemistir !!

Gecmis olsun Turkiye, haydi hastaneye !

siyasi boyutlu bi eki wardı ama değinmek istemedim (:
süper ama ya denemeyin he ((((:

RaVaGe
06-12-2007, 08:17 PM
ben anladım siyasi boyutu eminimki herkes anladı :) :p

DeVaSTaTe
06-25-2007, 01:34 PM
demek ki neymiş kanka bu olay şimdi şemsiye ile aynı mana değil mi yaa muhaahu puahahahaha:D :cool:

DeVaSTaTe
06-25-2007, 01:35 PM
ağza giren ampul çıkmaz !!!:D :D :D annayan annadı