Tam Sürüm Bilgini Göster : dersaneler sizce ....
DeVaSTaTe
06-12-2007, 03:11 PM
dersaneler sizcede sömürünün bir parçasını yoksa çok gerekli mi?
türkiyede öss sınavının kalktığını düşünürsek dersanlere ne olucak ???
yani öss biras zor kalkacak sanırım :cool:
wãñiLyã
06-12-2007, 05:26 PM
3 yıL dershaneye gitmiş bi öğrenci oLarak kesinLikLe gereksiz olduğunu düşünüyorum. tamamen psikoLojik bi durum. okuLdaki öğretmenLer "nasıLsa dershanede öğretiyorLar, boL boL soru da çözdürüyorLar" diip okuLda konu anLatmazLardı bize. dershane oLmasaydı, onca para döküLmeseydi, daha iyi eğitimin yeri oLan, okuLLarda aLınması mümkün oLurdu.
ayrıca mantıkLı bi hesap yaptığınızda dershaneye werdiğiniz parayLa çocuğunuzu özeL okuLda okutabiLeceğiniz görebiLirsiniz.
çaLışacak çocuk ewinde de çaLışır.. {gerçekten kendimden biLiorum}
YaGmuR_KraliChesi
06-14-2007, 12:49 PM
3 yıL dershaneye gitmiş bi öğrenci oLarak kesinLikLe gereksiz olduğunu düşünüyorum. tamamen psikoLojik bi durum. okuLdaki öğretmenLer "nasıLsa dershanede öğretiyorLar, boL boL soru da çözdürüyorLar" diip okuLda konu anLatmazLardı bize. dershane oLmasaydı, onca para döküLmeseydi, daha iyi eğitimin yeri oLan, okuLLarda aLınması mümkün oLurdu.
ayrıca mantıkLı bi hesap yaptığınızda dershaneye werdiğiniz parayLa çocuğunuzu özeL okuLda okutabiLeceğiniz görebiLirsiniz.
çaLışacak çocuk ewinde de çaLışır.. {gerçekten kendimden biLiorum}
ya evet oyle ama sonucta soyle birsey varki ben matematikten calismam
ozel ders aliyodum ve o zmanlar matematigim gercekten iyidi,simdi artik almiyorum ve bu yil kalabilirim matematikten bence boyle seyler gerekli cunki okulda anlatilanlar bazen gercekten yeterli degil...
evet icinden geldiginde ztn calisirsinda gelmediginde de bu tur seylerle bari calisirsin...
DeVaSTaTe
06-14-2007, 02:48 PM
valla ben dersaneye de gittim özel dersde aldım fen bölümünü bitirmiş bi öğrenci olarak gittim her gece gezdim sonra :D :cool:
G.P.K
06-19-2007, 08:44 PM
dersaneler Türkiye'de öss gibi bi sınaw olsun olmasın gerkli devlet okullarında verilen eğitimde sbu eğitimin sistemide ortada zaten bu yüzden bencee gerekli tabi n eyazık ki:confused:
DeVaSTaTe
06-25-2007, 01:27 PM
ben hala para tuzağı olduğuna inanıyorum o kadar aç millet dersaneye gitmeden nasıl kazanıo
guLuSh^mMm
06-27-2007, 09:58 PM
allahın unuttuğu bi köyün çobanı sürü otlatırken ders çalışıo hrşeyi sular seller gibi ezberlio öss de birinci oluooo bizim gbi zeki amaa salakkk olanlarda dersaneye özel okula özel derse para döküo belki bieri tutturuo bi ihtimal! wanişş gayet haklı yapcak olan tek başınada yapar ztn! aynen KENDMDEN BİLİORM bu ne devletle ilgili ne başka bişile direk bizim başıboşluğumuz biz böyle davranmasaydık ne dershane açılırdı ne özel hocalar öğrenci kapmak için uğraşırdı........ öğrenmicek olan yine öğrenmio istedii kadar para döksün anası babası oraya buraya.! herşey insanın kendi içinde oluşur gelişir ve sonuş verir bu kadar basit ne düşündüün ne yapmak istediin ve amaçların önemli.. yaşam için bile hiçbi amaç güdmeyen o kadar insan var ki.
sonuç: oturun adam gibi evinizde çalışın:)
DeVaSTaTe
09-28-2007, 12:05 AM
bak bu konuda hem fikiris işte
Telif Hakları vBulletin v3.8.0 © 2000-2012
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.