Evet eyardim.com farkıyla sadece burada bulabileceğiniz bu konu 100 de 100 çalışmaktadır. Facebook arkadaş ve kişi listenizi ne olur ne olmaz bağlantı linkleriyle birlikte kopyalamakmı istiyosunuz. O zaman facebook girişi yapın ve bu linke tıklayın önünüze gelen izni onaylayın.
http://apps.facebook.com/kimbenisildi bu uygulama normalde kim silmiş , onu gördüğünüz bir uygulama ama ben bunu yedekleme olarakta kullandım nasılmı izin verdikten sonra uygulamada arkadaşlarınızın görüldüğü alt kısımda
tümünü gör var tıklayın.... şimdi yeni bir word belgesi açın ve tüm gördüğünüz arkadaş listenizi baştan tutup kopyalayın word dökümanına yapıştırın. Gördüğünüz gibi tüm resimleriyle ve bağlantı adresleriyle listenizi attınız. bu dosyayı kaydederkende web sayfası olarak kaydederseniz direk bir web sitesi şeklinde rahatça sağ tuşla linklere gelip yeni pencerede aç yapıp hepsini tek tek yeni silinen veya kapanan profilinizden, yeni profilinize ekleme kişi başı 5 saniyede yapabilirsiniz.Bir sorun yaşarsanız Facebook'tan Alp Cantez olarak ekleyin yardımcı olayım.bu konuyuda lütfen kaynak ve link vererek alıntı yapınız emeğe saygı.Teşekkürler.