eYardim.com Türkiye'nin Yardım Forumu  

Geri Dön   eYardim.com Türkiye'nin Yardım Forumu > Network ve internet
Kullanıcı ismi
Şifreniz
Yardım Üye Listesi Takvim Bütün Forumları okunmuş kabul et

Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 01-12-2010, 02:30 PM   #1
RaVaGe
Kurucu Üye

RaVaGe - ait Avatar

RaVaGe Rep Toplamak Gibisi Varmı :) 100 YıldızRaVaGe Rep Toplamak Gibisi Varmı :) 100 YıldızRaVaGe Rep Toplamak Gibisi Varmı :) 100 YıldızRaVaGe Rep Toplamak Gibisi Varmı :) 100 YıldızRaVaGe Rep Toplamak Gibisi Varmı :) 100 YıldızRaVaGe Rep Toplamak Gibisi Varmı :) 100 YıldızRaVaGe Rep Toplamak Gibisi Varmı :) 100 YıldızRaVaGe Rep Toplamak Gibisi Varmı :) 100 Yıldız
Unlem Facebook 'ta Kişi , Arkadaş Listesini , Bilgilerini Programsız Yedekleme Kopyalama..

Evet eyardim.com farkıyla sadece burada bulabileceğiniz bu konu 100 de 100 çalışmaktadır. Facebook arkadaş ve kişi listenizi ne olur ne olmaz bağlantı linkleriyle birlikte kopyalamakmı istiyosunuz. O zaman facebook girişi yapın ve bu linke tıklayın önünüze gelen izni onaylayın. http://apps.facebook.com/kimbenisildi bu uygulama normalde kim silmiş , onu gördüğünüz bir uygulama ama ben bunu yedekleme olarakta kullandım nasılmı izin verdikten sonra uygulamada arkadaşlarınızın görüldüğü alt kısımda tümünü gör var tıklayın.... şimdi yeni bir word belgesi açın ve tüm gördüğünüz arkadaş listenizi baştan tutup kopyalayın word dökümanına yapıştırın. Gördüğünüz gibi tüm resimleriyle ve bağlantı adresleriyle listenizi attınız. bu dosyayı kaydederkende web sayfası olarak kaydederseniz direk bir web sitesi şeklinde rahatça sağ tuşla linklere gelip yeni pencerede aç yapıp hepsini tek tek yeni silinen veya kapanan profilinizden, yeni profilinize ekleme kişi başı 5 saniyede yapabilirsiniz.Bir sorun yaşarsanız Facebook'tan Alp Cantez olarak ekleyin yardımcı olayım.bu konuyuda lütfen kaynak ve link vererek alıntı yapınız emeğe saygı.Teşekkürler.

Beğendiğiniz Konularda Üyelere Teşekkür Etmek Yerine Tıklayın Rep Verin..

Konu RaVaGe tarafından (06-07-2010 Saat 02:14 AM ) de değiştirilmiştir..
RaVaGe is offline   Alıntı ile Cevapla
Reklam

Konu Seçenekleri
Modları Göster