![]() |
|
|
#1 |
|
|
Tam adı Robyn Rihanna Fenty olan şarkıcı Barbados'lu beyaz bir babanın (Ronald Fenty)ve Guyana'lı siyah bir annenin (Monice Fenty) en büyük kızları olarak St.Michael'deki küçük bir kasaba olan Barbados'da 20 Şubat 1988'de dünyaya gelmiştir.1.73 boyundadır.Rorrey ve Rajad adlı iki erkek kardeşi vardır.Ünlü olmadan önce Amerika'daki Teknik Okul benzerindeki Combermere adlı okula gitmiştir.Rihanna okulunda düzenlenen bir yetenek sovunda Mariah Carey'in "Hero"isimli parçasını seslendirerek yeteneğini göstermiştir.Ayrıca okulunda düzenlenen bir güzellik yarışmasında birinci seçilmiştir.Nihayet bir arkadaşı onu Bardabos'ta tatilini geçirmek üzere eşiyle birlikte bulunan ünlü New York'lu yapımcı Evan Rodgers ile tanıştırınca Rihanna'nın yeteneği onu okulunda ve çevresinde dinleyenlerle sınırlı kalmamış ,sesini ve yeteneğini tüm dünyaya tanıtma fırsatını yakalamıştır. Rodgers Rihanna'ya Def Jam Records'un yöneticisi ve aynı zamanda ünlü bir R&B şarkıcısı olan Jay-Z ile New-York'ta bir randevu imkanı sağlamıştır.Jay-Z Rihanna'nın sesini dinlediği ilk şarkı sonrasında onun büyük bir star olacağını anlamış Def Jam Records'tan çıkardığı ilk albümü "Music Of The Sun"için anlaşma yapmıştır.Rihanna bu kontrata imza attığı sırada henüz 16 yaşındaydı.Bu albümden çıkan ilk single'ı "Pon De Replay" sayesinde Rihanna uluslararası çapta hem tanınmış hem de büyük bir başarı sağlamıştır.Kendisiyle yapılan bir röportajda kendisine müzikal anlamada örnek aldığı isimler arasında Alicia Keys, Beyonce Knowles ve Mariah Carey'i göstermiştir. Son albümü "a girl like me", klip parçası Unfaithful
(88 doğumLu benimLe yaşıt ağLancak haLime güLüom ) |
|
| Reklam |
|
|
#2 |
|
|
![]() ![]() |
|
|
|
#3 |
|
|
UnfaithfuL
Story of my life Hayatımın hikayesi Searching for the right Doğru olanı aramak But it keeps avoiding me Ama o benden kurtulmayı başarıyor Sorrow in my soul Ruhumda acı var Cause it seems that wrong Çünkü görünüşe göre yanlışlar Really loves my company Benim arkadaşlığımdan hoşlanıyor He's more than a man O bir erkekten öte And this is more than love Ve bu aşktan da öte The reason that the sky is blue Gökyüzünün mavi olma nedeni The clouds are rolling in Bulutlar yaklaşıyor Because I'm gone again Çünkü ben yine gittim And to him I just can't be true Ve ona karşı ben bir türlü doğru olamıyorum And I know that he knows I'm unfaithful Biliyorum, o benim sadakatsiz olduğumu biliyor And it kills him inside Ve bu onun içini parçalıyor To know that I am happy with some other guy Başka biriyle mutlu olduğumu görmek I can see him dying Onun öldüğünü görebiliyorum Nakarat: [ I don't wanna do this anymore Bunu daha fazla yapmak istemiyorum I don't wanna be the reason why Bunun nedeni olmak istemiyorum Everytime I walk out the door Her dışarı çıktığımda I see him die a little more inside Onu biraz daha tükenmiş halde görmenin I don't wanna hurt him anymore Artık ona zarar vermek istemiyorum I don't wanna take away his life Hayatını mahvetmek istemiyorum I don't wanna be...a murderer Bir katil olmak istemiyorum ] I feel it in the air Bunu havada hissediyorum As I'm doing my hair Saçımı yaparken Preparing for another date Yeni bir randevuya hazırlanırken A kiss upon my cheek Yanağımda bir öpücük As he reluctantly Gönülsüz bir şekilde Asks if I'm gonna be out late Geç kalıp kalmayacağımı sorarken I say I won't be long Çok geç kalmayacağımı söylüyorum Just hanging with the girls Sadece kızlarla takılacağız A lie I didn't have to tell Söylemek zorunda olmadığım bir yalan Because we both know Çünkü ikimiz de Where I'm about to go Nereye gideceğimi biliyoruz And we know it very well Ve ikimiz de bunu çok iyi biliyoruz And I know that he knows I'm unfaithful Biliyorum, o benim sadakatsiz olduğumu biliyor And it kills him inside Ve bu onun içini parçalıyor To know that I am happy with some other guy Başka biriyle mutlu olduğumu görmek I can see him dying Onun öldüğünü görebiliyorum Nakarat Our love, his trust Aşkımız, onun güveni I might as well take a gun and put it to his head Bir silah alıp onun kafasına da dayayabilirim Get it over with Buna bir son verebilirim I don't wanna do this Bunu yapmak istemiyorum Anymore Artık Anymore (anymore) Artık |
|
|
|
#4 |
|
Kurucu Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I love Rihannaaa sayende foruma insan yağıyo
görünteleme birincisi ![]()
|
|
|
|
#5 |
|
Kurucu Üye
|
|
|
|
#6 |
|
|
Umbrella - Rihanna ft Jay-Z
|
|
|
|
#7 |
|
Kurucu Üye
ya arkadaşlar ne rihannaymış ya forumun en çok hit alan konusu
![]()
|
|
|
#8 |
|
|
öLee yaa dur yeni bişiiLer ekLiim bari
![]() |
|
|
|
#9 |
|
Kurucu Üye
ekle ekle
![]()
|
|
|
#10 |
|
|
UmbreLLa
You had my heart, and we'll never be worlds apart Kalbimi çaldın ve asla ayrı dünyalardan olmayacağız Maybe in magazines, but you'll still be my star Belki dergilerde olabiliriz, ama benim yıldızım yine de sen olacaksın Baby cause in the Dark, You can't see shiny Cars Çünkü bebeğim karanlıkta, parlak arabaları göremezsin And that's when you need me there Ve ne zaman bana ihtiyacın olsa With you i'll always share Hep seninle paylaşacağım Because Çünkü [CHORUS] When the sun Shine Güneş parladığında We'll shine Together Biz de birlikte parlayacağız Told you i'll be here Forever Söyledim sana, sonsuza dek burada olacağım Said I'll always be your friend Dedim ya her zaman dostun olacağım Took an oath i'm a stick it out till the end Yemin ettim sonuna dek sözümü tutacağım Now that it's raining more than ever Şimdi her zamankinden çok yağıyor yağmur Know that we'll still have each other Hala birbirimize sahibiz biliyorum You can stand under my Umbrella Şemsiyemin altında durabilirsin You can stand under my Umbrella Şemsiyemin altına sığınabilirsin 2x (Ella ella eh eh eh) Under my umbrella Şemsiyemin altına [VERSE 2] These fancy things, will never come in between Bu gösterişli şeyler, asla aramıza giremez You're part of my entity, Here for Infinity Varlığımın bir parçasısın, işte sonsuzluk bu When the war has took it's part Savaş payını aldığında When the world has dealt it's cards Dünya kartlarını oynadığında If the hand is Hard, Together we'll mend your heart Eli güçlüyse, yüreğini ikimiz tamir edeceğiz Because Çünkü [CHORUS] [BRIDGE] You can run into my Arms Kollarıma koşabilirsin It's Okay don't be alarmed Sorun yok korkma (Come into Me) (Gel bana) (There's no distance in between our love) Aşkımızda mesafelere yer yok So Go on and let the Rain pour O yüzden devam et ve bırak yağsın yağmur I'll be all you need and more Ne ararsan bende var ve daha fazlası Because Çünkü [CHORUS] It's raining Yağmur yağıyor Oh baby it's Raining Bebeğim yağmur yağıyor baby come into me Gel bana Come into me Bana gel It's Raining Yağmur yağıyor Oh baby it's raining Bebeğim yağmur yağıyor You can always come into me Her zaman bana gelebilirsin |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|