eYardim.com Türkiye'nin Yardım Forumu  

Geri Dön   eYardim.com Türkiye'nin Yardım Forumu > Network ve internet
Kullanıcı ismi
Şifreniz
Yardım Üye Listesi Takvim Bütün Forumları okunmuş kabul et

Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 10-24-2007, 12:37 AM   #1
RaVaGe
Kurucu Üye

RaVaGe - ait Avatar

RaVaGe Rep Toplamak Gibisi Varmı :) 100 YıldızRaVaGe Rep Toplamak Gibisi Varmı :) 100 YıldızRaVaGe Rep Toplamak Gibisi Varmı :) 100 YıldızRaVaGe Rep Toplamak Gibisi Varmı :) 100 YıldızRaVaGe Rep Toplamak Gibisi Varmı :) 100 YıldızRaVaGe Rep Toplamak Gibisi Varmı :) 100 YıldızRaVaGe Rep Toplamak Gibisi Varmı :) 100 YıldızRaVaGe Rep Toplamak Gibisi Varmı :) 100 Yıldız
Tanımlı Facebook hesabını (Account) kapatma (FaceBooktan ayrılma çıkma kapama silmek)

Facebook’dan artık çıkmak isteyen arkadaşlar, öncelikle sisteme giriyoruz. Sonra tepedeki account linkine tıklıyoruz. Açılan sayfada 5 tane seçenek var. Name, Contact Email, Password, Credit Cards, Deactivate Account. İşte bu son seçenek sizin istediğiniz şey. O satırın sağ tarafındaki Deactivate linkini tıklayın. Hizmet aşkı ile ben de tıkladım Karşımıza bir sayfa çıktı. Confirm Facebook Account Deactivation diye bir başlığı var. Bunun altında facebook sizin neden buradan ayrılmak istediğinizi soruyor. Çok fazla seçenek olduğu için tercüme etmiyecem. Bir tanesini seçin işte. Mesela I don’t feel safe on the site seçeneği var. Kendimi güvende hissetmiyorum demek. Onu seçebilirsiniz. Sonra da altta Opt out of receiving emails from facebook yazıyor. Onu işaretleyin ki size e-mailler gelmesin. En sonra da alttaki Deactivate butonuna basmanız gerekiyor.

Tabi hesabınızı kapatmanız bilgileriniz facebook’dan silineceği anlamına gelmez. Facebook sizi bir defa fişledi. Ama sisteme üye olan kimse sizin bilgilerinize bu dakikadan sonra ulaşamayacak. Sadece facebook’un yöneticileri gerektiğinde sizin bilgilerinizi kullanabilecekler. Eee bu da alınan hizmetin bir bedeli herhalde. Facebook’un dediğine göre sisteme kullanıcı adınız ve şifrenizle ilk girişinizde hesabınız tekrar aktif olacakmış.

Türkçe Kullananlar için Ayarlar oradan hesap ayarları hesabı dondur seçeneği
grup gizlemek için kimse bulamasın istiyosanız grubunuza girin resmin altında grup düzenleyi seçin açılan bölümde özelleştiri tıklayın ve en alttaki gizle seçeneğini seçin . tüm üyeleri siler ve kendinizide silerseniz grubu tamamen ortadan kaldırmış olursunuz..

Tamamen kapatmak isteyenlerde aşağıdaki linke tıklasın giriş yapsın onaylasın 1 hafta da açmasın sistemi silinsin sistemden üyeliğiniz..
https://ssl.facebook.com/help/contac...delete_account

Alıntıdır..

Yapamayanlar için alp_ctz@hotmail.com Facebooktan Ulaşın yok lanet olsun facebook a diyosanız msn den ekleyin

Beğendiğiniz Konularda Üyelere Teşekkür Etmek Yerine Tıklayın Rep Verin..

Konu RaVaGe tarafından (04-01-2010 Saat 12:25 AM ) de değiştirilmiştir..
RaVaGe is offline   Alıntı ile Cevapla
Reklam
Eski 10-24-2007, 01:52 PM   #2
wãñiLyã

Tanımlı

yahu neden çıkmak istieLim yeni girmişis çoşmuşus aLpcim yabma böyLe şeyLeri sokma insanLarın akLına
Eski 10-24-2007, 05:48 PM   #3
oguzca
Eyardim Admini

oguzca - ait Avatar

oguzca Rep Toplamak Gibisi Varmı :) 100 Yıldızoguzca Rep Toplamak Gibisi Varmı :) 100 Yıldızoguzca Rep Toplamak Gibisi Varmı :) 100 Yıldızoguzca Rep Toplamak Gibisi Varmı :) 100 Yıldızoguzca Rep Toplamak Gibisi Varmı :) 100 Yıldızoguzca Rep Toplamak Gibisi Varmı :) 100 Yıldızoguzca Rep Toplamak Gibisi Varmı :) 100 Yıldızoguzca Rep Toplamak Gibisi Varmı :) 100 Yıldız
Tanımlı

eed abicim kapatmak isteyen kim ki
oguzca is offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 10-24-2007, 11:48 PM   #4
RaVaGe
Kurucu Üye

RaVaGe - ait Avatar

RaVaGe Rep Toplamak Gibisi Varmı :) 100 YıldızRaVaGe Rep Toplamak Gibisi Varmı :) 100 YıldızRaVaGe Rep Toplamak Gibisi Varmı :) 100 YıldızRaVaGe Rep Toplamak Gibisi Varmı :) 100 YıldızRaVaGe Rep Toplamak Gibisi Varmı :) 100 YıldızRaVaGe Rep Toplamak Gibisi Varmı :) 100 YıldızRaVaGe Rep Toplamak Gibisi Varmı :) 100 YıldızRaVaGe Rep Toplamak Gibisi Varmı :) 100 Yıldız
Tanımlı

en çok arananlardan olucak yakında hit hesabı arkadaşlar reklam kokan hareketler bunlar

Beğendiğiniz Konularda Üyelere Teşekkür Etmek Yerine Tıklayın Rep Verin..
RaVaGe is offline   Alıntı ile Cevapla

Konu Seçenekleri
Modları Göster